Ett komplicerat inlägg för den skarpsinte

Igår kväll skulle 7 ungdomar till Bistro. 6 av ungdomarna förfestade lite på skolan, 5 av dom 6 pluggade samtidigt till terminens största prov som skulle skrivas på fredag morgon kl 8.10.
6 ungdomar begav sig sedan till smedby för att ta en buss till kalmar. En tredjedel av de 6 vinglade liite mer än de andra.

Inne i kalmar möttes den 7 ungdomen upp. 7 ungdomar var tvungna att blåsa för att komma in på Bistro. 4 av 7 blåste dessvärre rött. Av de 4 var det 1 som kom in iaf. 3 ungdomar uttalar nu diverse svordomar.

Alltså var det nu 4 ungdomar som befann sig inne på Bistro och 3 som snällt fick vandra runt ute på Larmtorget en stund. När en stund hade gått gjordes ett nytt försök. 2 av de 3 ungdomarna blåste rött en andra gång så den tredje avstod. 1 av de 2 som blåst rött två gånger försöker planka in. Denne blir upptäckt och får ett stycke mycket biffig och mycket irriterad vakt efter sig. Efter max fem minuter försöker samma person att blåsa en tredje gång. Denne blir då portad. Inte såå konstigt kanske.

1 av de 3 rödblåsande ungdomarna ger upp och säljer sin biljett.

2 av de 4 som befinner sig inne på Bistro börjar sakna de övriga 3. De går ut.

Nu har vi alltså 5 av 7 ungdomar ute på Larmtorget och 2 stycken inne på Bistro.

3 av de 5 ringer taxi och får på så vis bekanta sig med en mycket trevlig taxichaffis. Övriga 2 stannar i stan och sover där.

De sista 2 anländer till ingelstorp någon timme senare.

Fredag morgon kl.8.10 skriver 5 ungdomar ett sju sidor långt prov.

vi väntar spänt på resultaten.

 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0