Här har vi aldrig tråkigt

Tjenis penis då var det fredag igen, tiden går fort när man har roligt ;)

Idag har vi bara haft två lektioner eftersom grupp B har stalltjänst, imorse fick vi dock igen hjälp av jordbrukarna men det gick kanonens endå :) De orkade väl inte gå upp tidigt en morgon till när dom kunde ha sovmorgon. och det är fullt förståligt! Det är ju inte direkt så man studsar upp ur sängen efter fyra timmars sömn... men men hade vi gått och lagt oss tidigare igår kväll hade vi ju missat allt kul vi hade!

När vi kommit tillbaka efter teatern kom vår favorit del av J09 och hälsade på igen. Till en början hade vi sjukt tråkigt och alla typ halvsov. Men vi kom ganska snabbt fram till att så kunde vi inte ha det!

Så vad gör man då? När man är trött, lite flummig och har begränsad tillgång till roliga saker?

JO MAN TAGER VAD MAN HAVER!

- Vi shottade Listerine, don't try that at home kids!


- Drack koncentrerat vitaminbrus, här sackar vi energikick!


- Tillverkade en egen "te- joint",
haha fy fan va kul, Arvid såg ut som värsta pundaren när han stod och puffade på den där xD, men det var tydligen ingen större hit... Kanske skulle tagit en annan te smak?


- Jacob och Björn snusade lite, dom snusar inte i vanliga fall, och Herr Rosas snusläpp va inte att leka med :P


Det är bara ett smakprov på vad  som kan hända en helt vanlig torsdagskväll ;P självklart gjorde vi lite andra sattyg också, det hör ju liksom till ;)



Trevlig helg nu allesammans, H09 har helgen i stallet så det kanske kommer nått kul skvaller därifrån, vem vet? Annars kommer det väl uppdatering på måndag :)

over n' out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0